[✵vf✵] Siyah Beyaz (2010) Streaming Complet VF, Film

septembre 28, 2024NonPar admin

Siyah Beyaz – Film Complet VF Gratuit

Siyah Beyaz

Streaming Gratuit Siyah Beyaz: un film Drame réalisé par Ahmet Boyacıoğlu sorti en 2010. Avec Tuncel Kurtiz commeet Nejat İşler comme

~ *Regardez Siyah Beyaz en ligne les meilleures vidéos HD 1080p-4K gratuites sur votre ordinateur de bureau, ordinateur portable, ordinateur portable, tablette, iPhone, iPad, Mac Pro et plus encore.

Siyah Beyaz
5.5

Classements de films: 5.5/107 Votes

ULTRA HD 4K DisponibleFrançais
  • Production:
  • Genres: Drame
  • Synopsis:
  • Réalisateur: Ahmet Boyacıoğlu
  • La langue: TürkçeFrançais
  • Pay: Turkey
  • Durée: 90 Minutes.
  • Wiki page: https://en.wikipedia.org/wiki/Siyah Beyaz

[✵vf✵] Siyah Beyaz (2010) Streaming Complet VF, Film

Regardez un film en ligne à travers les meilleures vidéos HD 1080p gratuites sur ordinateur de bureau, ordinateur portable, ordinateur portable, tablette, iPhone, iPad, Mac Pro et plus encore.

Les utilisateurs recherchent et regardent également des films après ces questions.:Siyah Beyaz Film Complet VF Gratuit, Voir film Siyah Beyaz streaming VF complet HD. Regarder Siyah Beyaz 2010 streaming en entier Gratuit en bonne qualité HD 720p, Full HD 1080p, Ultra HD 4K. Télécharger Siyah Beyaz 2010 rapide sans limitation de temps en VF et VOSTFR.

Siyah Beyaz – Acteurs et actrice

Siyah Beyaz
Tuncel Kurtiz
Siyah Beyaz
Nejat İşler
Siyah Beyaz
Erkan Can
Siyah Beyaz
Şevval Sam
Siyah Beyaz
Taner Birsel
Siyah Beyaz
Derya Alabora
Nilgün
Siyah Beyaz
Almıla Uluer
Doktorun Eşi
Siyah Beyaz – Bande annonce

Regardez le film complet en ligne!
Connexion haut débit, veuillez choisir dans la liste de serveurs ci-dessous

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Siyah Beyaz Aşk Final Bölümü. Siyah Beyaz Aşk 32. Bölümde Aslı ile Ferhat’ın düğünü yapılıyor; Namık Emirhan beklenmedik bir hamlede bulunuyor!… Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm. Namık Emirhan’ın düşmanı Şahin Cigal tarafından hayatları zindana çevrilen Ferhat ile Aslı, Gülsüm’ü kurtarmaya çalışırlar. Gittikleri evde tuzağa düştüklerini anlayan ikili, oradan kurtulmanın yollarını ararlar. Siyah Beyaz Aşk 13. Bölümde Aslı ile Ferhat’ın aşkına büyük bir darbe iniyor; Ferhat hapishaneye düşüyor! Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm. Babası berber Necdet’in ölümünün arkasında yatan gerçekleri öğrenmek isteyen Ferhat, Yusuf’a ulaşır. Aslı’dan, Yusuf’u iyileştirmesini istese de olay, beklediği gibi sonuçlanmaz. Aslı, Ferhat’ın onu öldürmesinden korkar ve kaçmasına yardım eder. Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm. Savcı Yiğit, başta Namık Emirhan olmak üzere tüm adamlarının maskesini düşürmek için Cem Çınar ile anlaşma yapar. Cem, kız kardeşi Aslı’yı oradan kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Aslı’nın hastaneden doktor arkadaşı Ebru ile de iş birliği yapan Cem ve Yiğit, gizli belgelere … Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm. Namık Emirhan’ın baş düşmanı Şahin Cigal’ı öldüren Ferhat, ardından cevapsız sorular bırakır. Düşmanının öldüğünü öğrenen Namık Emirhan, her şeyin sorumlusu olarak Aslı’yı görür. Belediye başkanlığı adaylığından çekilmeyi planlayan Namık Emirhan, yeni kararlar alma … Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm. Şahin Cigal’ın intikam için dönüşü, Namık Emirhan ve ailesinin başına dert olmaya devam eder. Savcı Yiğit ve ailesinin evinin taranması, Ferhat’ı büyük bir paniğe sürükler. Ferhat, ortadan kaybolan kardeşi Yiğit’i bulmaya çalışır. Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm. Abisi Cem’in ölümüyle hayatını yeniden sorgulayan Aslı, dönüştüğü kişiden oldukça rahatsızdır. Ferhat’ın problemlerini çözmek isterken, gitgide ona benzemek gelecekleri hakkında kaygılandırır. Abisi Cem’in uyarılarına rağmen kalbinin sesini dinleyen Aslı, mantığını devreye sokar … Siyah Beyaz Aşk. Tüm Fragmanlar. Siyah Beyaz Aşk 21. Bölümde Aslı ile Ferhat, boşanma kararı alıyor! Siyah Beyaz Aşk 3. Bölümde Ferhat ile kardeşi savcı Yiğit yıllar sonra karşı karşıya geliyor; eski defterler kapanmamak üzere açılıyor!


Partager ce film avec vos amis